Stoeltje van de week

Onze ervaring leert dat veel ouderen de sta op stoel kennen uit de reclamefolders. Ondanks de bestaande interesse naar dit product, is de stap naar de winkel toch vaak groot:

  • Hetzij door de wetenschap dat dergelijke A- Klasse stoelen te prijzig zijn met een gemiddelde aanschafprijs van 3000 a 4000 euro
  • Hetzij doordat mensen minder mobiel zijn en het winkelen erg vermoeiend is

Vitaalzorg Nederland heeft hierop geantwoord met de introductie van het “Stoeltje van de Week”. Dit inmiddels succesvolle project werd door VitaalZorg Nederland geïntroduceerd bij diverse zorg- en verpleeginstellingen in het land.

Hoe werkt het  “Stoeltje van de Week” :

Een A-Klasse sta op stoel kan een tijdelijk plekje krijgen in de lobby of een andere prominente plaats binnen uw instelling. Het staat geïnteresseerden vervolgens vrij om de stoel rustig uit te proberen en proef te zitten. Indien gewenst kan er op een ontspannen en gezellige wijze een kleine demonstratie gegeven worden.Voor veel mensen is het Stoeltje van de Week inmiddels een bekend en leuk item!

Bewoners ervaren het Stoeltje van de Week als een leuke, ongedwongen manier om kennis te maken met de werking en het gebruik van de sta op stoel. En dat bovendien in de eigen woonomgeving…!! Bij de eventuele aanschaf van een occasion sta op stoel zijn vervolgens aantrekkelijke voorwaarden verbonden.

Denkt u dat uw instelling interessant is voor het  “Stoeltje van de Week” project? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Mevrouw van ’t Wout (Leiden):

“Ik heb mijn stoel inderdaad bij VitaalZorg Nederland gekocht. ‘k Vond het een leuk  idee, dat Stoeltje van de Week. Mijn zoon zei al tijden dat ik een sta op stoel moest aanschaffen, maar om hem te kopen..dat kwam er niet van. Ik kan dus niet meer zo goed lopen en van internet heb ik geen kaas gegeten. Nu kon ik hem op mijn gemak uitproberen. Dat was eerst wel even wennen hoor…ha ha…alles gaat automatisch met een handbediening. Ik wilde hem kopen en diezelfde dag kwam iemand van VitaalZorg de stoel op mijn kamer brengen! Alles werd nogmaals duidelijk uitgelegd en hij werd op maat ingesteld. Uitstekend!”

Mijnheer Sloos (Amsterdam):

“t Is dat ik al een sta op stoel heb, maar als ik dit had geweten…had ik destijds geen nieuwe stoel in de winkel gekocht. VitaalZorg Nederland verkoopt kort gebruikte stoelen, maar ze zien er nog perfect uit en zelfs met garantie. Ik loop toch vaak even langs het Stoeltje van de Week, om te kijken welke er die week staat en als er iemand van VitaalZorg Nederland is, ga ik alleen al voor het praatje. Er is genoeg te doen hier in huis, maar ik ben meer van het babbelen met mensen van buiten. Dat doe ik elke week! Even koffie drinken en kijken hoe de zaken gaan bij VitaalZorg Nederland!!”

Stoeltje van de week