Over ons

VitaalZorg Nederland is ontstaan vanuit een vraag naar adequate maar ook betaalbare A-Klasse zorgproducten. Precies hetgeen VitaalZorg Nederland u te bieden heeft!

Oprichter de heer Riethoven;

“Op een bepaald moment werden mijn grootouders hulpbehoevend. Zij hadden beiden baat bij een sta op stoel en een hoog-laag bed.

Net als veel ouderen, kenden mijn grootouders deze producten alleen uit de reclamefolders.  Helaas bleken de genoemde folderprijzen slechts lokprijzen en viel de werkelijke offerte veel hoger uit. Een gemiddelde prijs voor een compleet bed of een luxe sta op stoel bleek schrikbarend hoog:  meer dan 3.000 euro!

De hulp van de familie werd ingeschakeld. Na een zoektocht op internet en bezoeken aan winkels kwam ik tot de conclusie dat de markt voor zorg- en hulpmiddelen niet altijd even toegankelijk is voor de mensen die er noodzakelijkerwijs mee in aanraking komen. Bovendien bleek er een discrepantie te bestaan tussen enerzijds de stijgende behoefde aan goede hulpmiddelen en anderzijds het ontbreken van betaalbare kwaliteitsproducten.

Sinds 2008 is de sta op stoel en het hoog-laag bed grotendeels uit het verzekeringspakket verdwenen. De behoefte aan comfort en gemak, hetgeen de sta op stoelen en hoog-laag bedden bieden, is bij veel mensen echter onveranderd gebleven. Het idee ontstond om hier iets mee te doen.

Werkwijze:

Onze producten ontvangen wij geregeld in partijvorm na overname van leasemaatschappijen.

De leasemaatschappij verstrekt producten aan verschillende (privé)revalidatieklinieken en luxe zelfstandige zorgunits. Na het overlijden of na revalidatie van de individuele gebruiker, wordt het hoog-laag bed of de  sta op stoel aan de leasemarkt onttrokken en in partijvorm aan belanghebbenden en verzekeraars verkocht of ( niet zelden) naar omliggende EU-landen geëxporteerd.

Wij springen hier graag op in om u zodoende een betrouwbaar en betaalbaar A-product aan te bieden, compleet met garantie en service zoals u dit in de winkel mag verwachten!

Ondanks dat wij een commerciële onderneming zijn en derhalve een winstoogmerk hebben, willen wij met onze producten, welke vaak niet van nieuw te onderscheiden zijn, mensen een betaalbaar en solide alternatief bieden. Bij een win-win situatie is een ieder gebaat!

De prijzen die op de site worden genoemd betreffen overigens geen ‘vanaf prijzen’.  De prijs is inclusief:

  • een vakkundige servicebeurt!
  • het op uw lichaamsmaten afstellen van het product!
  • bezorging aan huis binnen 4 werkdagen!
  • minimaal 6 maanden garantie! (tenzij nadrukkelijk anders vermeld)

VitaalZorg Nederland bezorgt kosteloos in geheel Nederland. Bezorgingen in Belgie worden verricht door onze Belgische partner.

(Bij bezorging op de Waddeneilanden dienen wij de kosten van de overtocht te berekenen)

 

Bij bezorging in West- Duitsland vragen wij om een kleine vergoeding. 

 

Over ons

Over ons

Als regionaal dienstverlener en landelijk leverancier van revalidatie- en zorghulpmiddelen bieden wij u een ruim assortiment. U kunt ook als zorginstelling, gemeente of bedrijf terecht bij VitaalZorg Nederland! Een bestelling kunt u telefonisch of via onze website plaatsen.Voor ergo- en fusiotherapeuten bestaan er meerdere opties om samen te werken. Voor de mogelijkheden hiertoe kunt u contact met ons opnemen. Naast de producten op onze website beschikken wij over een ruim assortiment aan overige zorgproducten. Wenst u een offerte te ontvangen of heeft u andere vragen? Neemt u gerust even contact met ons op.