Contact

 • Contact Us

  Sending
 • Indien gewenst kunt u ons (op afspraak) bezoeken.
  De bezoeklocatie bevindt zich in Ingen (nabij Tiel/ Rhenen).

   
  Wij nemen graag de tijd voor u. Bezoek vindt derhalve plaats op afspraak.
  U ontvangt ons bezoekadres bij het vastleggen van uw afspraak.
   
  Bij serieuze interesse bieden wij tevens de mogelijkheid om de Sta op fauteuil (max 2-3) kosteloos thuis te bezorgen. U heeft dan de mogelijkheid om in eigen omgeving de fauteuil te bekijken en testen (ideaal wanneer u minder mobiel bent).

   

   

   

  Vraag naar de voorwaarden om van deze optie gebruik te kunnen maken.

  LET OP: WEGENS EEN STORING VERRICHTEN WIJ OP DIT MOMENT WERKZAAMHEDEN AAN ONZE TELEFONISCHE VASTE LIJNEN. NEEM AUB CONTACT OP VIA HET MOBIELE NUMMER. 

  T: 0344- 848799

  Mobiel noodnummer: 06- 14549342

   

  Ook bij ons treedt er wel eens een telefonische storing op. Mocht u ons onverhoopt niet kunnen bereiken, stuur ons dan even een email. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk dezelfde dag!

  E : info@vitaalzorg-nederland.nl

  I : www.vitaalzorg-nederland.nl

  KVK nummer : 27376614
  IBAN: NL79INGB0005387821
  BIC: INGBNL2A

   

  NB: Wegens een korte vakantieperiode zijn onze collegae van de afdeling kijk- en bezorgdienst afwezig van zaterdag 10 tot en met zaterdag 17 maart. Dit betekent dat kijk- en bezorgafspraken bovengenoemde week worden ingepland vanaf maandag 19 maart a.s.

  De collegae van backoffice zijn wel gewoon bereikbaar. Wilt u alvast uw afspraak inplannen en uw fauteuil reserveren? Schroom dan niet om ons te contacteren!

  Mochten wij uw oproep niet direct beantwoorden, spreek dan even uw boodschap in. Een van de dienstdoende collegae zal u zo spoedig mogelijk, dezelfde dag contacteren!

   

  Wij zijn geopend:

  maandag: 13.00 uur t/m 21.00 uur

  dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur t/m 21.00 uur

  zaterdag: 12.00 uur t/m 18.00 uur

    
  Wij werken op afspraak, zodat u optimaal en op persoonlijke wijze kennis met onze producten kunt maken. Onderhavige producten staan voor u ter beschikking in onze opslaglocatie. Op de locatie zijn wij niet permanent aanwezig. Om te voorkomen dat clienten voor een ‘dichte deur’ staan is het adres van de opslaglocatie derhalve niet op onze website vermeld. U ontvangt deze bij het maken van uw kijkafspraak.

   

  Wij zijn blij met het vertrouwen wat vele mensen in ons hebben, door te kiezen voor onze producten. VitaalZorg Nederland heeft jarenlang bewust gekozen tot een gebaar van wederzijds vertrouwen. Hierdoor kon u tot voor kort na levering van product tot betaling overgaan door middel van een (digitale) overschrijving. Helaas hebben wij hier wegens enkele nare ervaringen van moeten afzien.

  Per heden dient u uw bestelling bij aflevering per pinbetaling voldoen. Uiteraard ontvangt u zoals gewoonlijk een factuur/ betalingsbewijs. Wij bedanken u hartelijk voor uw begrip!