Productinformatie

In goede staat

Garantietermijn: 6 maanden

Geschikt voor personen met een lichaamslengte tussen 1.55 m. en 1.85 m.

Wij hebben deze fauteuil op dit moment in zitbreedte 51 cm., geschikt voor een gemiddeld postuur.

 

De levering is kosteloos en binnen 4 werkdagen!

Nieuwprijs: 3.140,00 euro

Thans:

51 cm. zitbreedte: 1.295,00 euro!

————————————————-

Onderhavige stoel is van het gerenommeerde merk FITFORM!

De fauteuil verkeert in goede staat en heeft een garantie van 6 maanden!

De stoel is uitermate geschikt voor een persoon met een lichaamslengte tussen 1.55 meter en 1.85 meter.

De fauteuil met een zitbreedte van 51 cm is geschikt voor een persoon met een normaal postuur.

 

De fauteuil is overigens compleet op uw lichaam in te stellen, denk aan: zitdiepte/zithoogte/ lengte voetsteun. hoogte armsteunen e.d. De stoel heeft een elektrisch verstelbare rug, verstelbare kuitsteun, een sta op functie en een slaap(lig)stand.

Daarnaast vormt de kantelverstelling een uitermate fijne functie. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in een beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft uw lichaam in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd, doordat de benen hoger komen te liggen dan de positie van het hart.

Ter hoogte van de nek bevindt zich een verborgen scharnier voor een optimale nekondersteuning. In de rugleuning is een zgn. lendensteun verwerkt, deze kunt u eenvoudig oppompen/ontluchten naar gelang uw preferenties.

De fauteuil heeft derhalve, in tegenstelling tot eenvoudiger modellen, maar liefst 3 sterke, onafhankelijk werkende elektromotoren!

o.a. De zithoogte (van 40 tot 60 cm), zitdiepte, de lengte van de kuitsteun, hoogte armleuningen en de dikte van de lendensteun worden op uw maat afgesteld.

De stoel is uitgevoerd in een solide stamskin-lederen bekleding. Daarbij is de fauteuil bij knoeien eenvoudig met een vochtig doekje te reinigen. Het leer is daarnaast optimaal voorbehandeld met zgn Scotch, zodat het een vuil- en vochtafstotende werking heeft. Gelet op de vormgeving en kleur past de stoel moeiteloos in een hedendaagse inrichting doch ook in een traditionelere inrichting.

De stoel is ideaal voor mensen die moeite hebben met het opstaan en gaan zitten. Omdat het ontwerp is gebaseerd op recente ergonomische en fysiotherapeutische inzichten, bent u verzekerd van een comfortabele zithouding met een minimale belasting voor de spieren en gewrichten.

Omdat de fauteuil uit het topsegment komt, was de aanschafprijs echter erg hoog: 3.290 euro!

De 51 cm. brede fauteuil wordt u thans aangeboden tegen een prijs van 1.295 euro.

 

Informatie aanvraagSending