Productinformatie

Zo goed als nieuw

Garantietermijn: 6 maanden

Geschikt voor personen met een lichaamslengte tussen 1.70 m. en 1.85 m.

De fauteuil heeft een zitbreedte van 51 cm. geschikt voor een persoon met een gemiddeld postuur.

De levering is kosteloos en binnen 4 werkdagen!

Thans: 1.295,00 euro!

———————————————————————–
Helaas heeft de vorige eigenaar slechts korte tijd van diens stoel kunnen genieten. Onderhavige fauteuil verkeert dan ook nog in zeer goede staat!

Wij bieden derhalve een Garantie van 6 maanden!

De stoel is uitermate geschikt voor de gebruiker met een lichaamslengte tussen 1.70 m. en 1.85 m.
De stoel heeft een elektrisch verstelbare rug/ kuitsteun, een sta op functie en een slaap(lig)stand.
In de rugleuning is een zgn. lendensteun verwerkt, deze kunt u eenvoudig oppompen/ontluchten naar gelang uw preferenties.
De stoel is uitgevoerd in een zeer sjieke hoogwaardige bruine Runderlederen bekleding. Daarbij is de fauteuil door het stevige leer bij, knoeien eenvoudig met een vochtig doekje te reinigen. Het leer is daarnaast optimaal voorbehandeld, zodat het een vuil- en vochtafstotende werking heeft.

Gelet op de vormgeving en kleur past de stoel moeiteloos in een hedendaagse inrichting doch ook in een traditionelere inrichting. De stoel is ideaal voor mensen die moeite hebben met het opstaan en gaan zitten.

Omdat het ontwerp is gebaseerd op recente ergonomische en fysiotherapeutische inzichten, bent u verzekerd van een comfortabele zithouding met een minimale belasting voor de spieren en gewrichten. De fauteuil behoort tot het topsegment, is vervaardigd uit een hoogwaardige meubelstof en heeft een uitstekend motoriek.
De fauteuil wordt u thans aangeboden tegen een prijs van 1.295 euro.

Informatie aanvraagSending