Productinformatie

GERESERVEERD

 

Zo goed als nieuw

Garantietermijn: 6 maanden

Geschikt voor kleinere personen met een lichaamslengte tussen 1.50 m. en 1.70 m.

De fauteuil heeft een zitbreedte van 46 cm. en is daarmee geschikt voor een persoon met een slank postuur.

De levering is kosteloos en binnen 4 werkdagen!

Nieuwprijs: 2.590,00 euro

Thans: 1.195,00 euro!

 

 

Onderhavige stoel is van het gerenommeerde merk Fitform !

De fauteuil verkeert in zeer goede staat en heeft een garantie van 6 maanden!

Deze fauteuil heeft een extra korte rugleuning geschikt voor kleinere mensen tot maximaal 1.70 m.
De fauteuil heeft tevens een smalle zitbreedte van 46 cm., geschikt voor een slank postuur.

Uiteraard geeft de smallere zitbreedte de fauteuil een charmantere uitstraling geeft.
De fauteuil is overigens compleet op uw lichaam in te stellen, denk aan: zitdiepte/zithoogte/ lengte voetsteun/ hoogte armsteunen/ positie en dikte lendensteun/kantelhoek e.d.
Met behulp van de duidelijke handbediening met gekleurde knoppen, brengt u de stoel eenvoudig in verschillende standen. De stoel heeft een elektrisch verstelbare rug, verstelbare kuitsteun, een sta op functie en een slaap(lig)stand.
Daarnaast vormt de kantelverstelling een uitermate fijne functie. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in een beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft uw lichaam in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd, doordat de benen hoger komen te liggen dan de positie van het hart.

Ter hoogte van de nek bevindt zich een verborgen scharnier voor een optimale nekondersteuning.
De fauteuil heeft derhalve, in tegenstelling tot eenvoudiger modellen, maar liefst 3 sterke, onafhankelijk werkende elektromotoren!
o.a. De zithoogte (van 40 tot 60 cm), zitdiepte, de lengte van de kuitsteun, hoogte armleuningen en de dikte van de lendensteun worden op uw maat afgesteld.

De stoel is uitgevoerd in een solide bekleding. Daarbij is de fauteuil, door de bijzonder stevige meubelstof, bij knoeien eenvoudig met een vochtig doekje te reinigen. De stof is daarnaast optimaal voorbehandeld met zgn Scotch, zodat het een vuil- en vochtafstotende werking heeft. Gelet op de vormgeving en kleur past de stoel moeiteloos in een hedendaagse inrichting doch ook in een traditionelere inrichting.

De stoel is ideaal voor mensen die moeite hebben met het opstaan en gaan zitten. Omdat het ontwerp is gebaseerd op recente ergonomische en fysiotherapeutische inzichten, bent u verzekerd van een comfortabele zithouding met een minimale belasting voor de spieren en gewrichten.

Omdat de fauteuil uit het topsegment komt, was de aanschafprijs echter erg hoog: 2.590 euro!
De fauteuil wordt u thans aangeboden tegen een prijs van 1.195 euro.

Informatie aanvraagSending