Productinformatie

In Nieuwstaat

Garantietermijn: 6 maanden

Geschikt voor personen met een lichaamslengte tussen 1.40 m. en 1.65 m.

Extra smalle zitbreedte van 46 cm., geschikt voor een slank/ rank postuur.

De levering is kosteloos en binnen 4 werkdagen!

Nieuwprijs: 4.295,00 euro

Thans: 1.495,00 euro

————————————————-

Onderhavige stoel is van het gerenommeerde merk FITFORM!

De fauteuil verkeert in zeer goede staat en werd slechts enkele maanden verhuurd.
De fauteuil heeft dan ook nog een garantie van 6 maanden!

De stoel beschikt over een kyphose-rugleuning en heeft een smalle zitbreedte van 46 cm.

 

De stoel is daarmee uitermate geschikt voor kleinere personen met een kromming in de (midden)rug met een lichaamslengte tussen 1.40 meter en 1.65 meter.

De fauteuil is overigens compleet op uw lichaam in te stellen, denk aan: zitdiepte/ zithoogte/lengte voetsteun. hoogte armsteunen e.d.

De stoel heeft een elektrisch verstelbare rug, verstelbare kuitsteun, een sta op functie en een slaap(lig)stand.

Daarnaast vormt de kantelverstelling een uitermate fijne functie. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in een beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft uw lichaam in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd, doordat de benen hoger komen te liggen dan de positie van het hart.

De fauteuil heeft derhalve, in tegenstelling tot eenvoudiger modellen, maar liefst 3 sterke, onafhankelijk werkende elektromotoren!

o.a. De zithoogte (van 40 tot 60 cm), zitdiepte, de lengte van de kuitsteun, hoogte armleuningen en de dikte van de lendensteun worden op uw maat afgesteld.

De stoel is uitgevoerd in een solide groene bekleding. De zachte bekleding geeft de fauteuil een mooie, luxe uitstraling. Daarbij is de fauteuil, door de stevige stof, bij knoeien eenvoudig met een vochtig doekje te reinigen.
De sterke stof is daarnaast optimaal voorbehandeld met zgn Scotch, zodat het een vuil- en vochtafstotende werking heeft.

De stoel is ideaal voor mensen die moeite hebben met het opstaan en gaan zitten.
Omdat het ontwerp is gebaseerd op recente ergonomische en fysiotherapeutische inzichten, bent u verzekerd van een comfortabele zithouding met een minimale belasting voor de spieren en gewrichten.

Gelet op de bijzondere eigenschappen van deze Kyphose sta op stoel, was de aanschafprijs echter erg hoog: 4.295,00 euro!
De fauteuil wordt u thans aangeboden tegen een prijs van 1.495 euro.

Informatie aanvraagSending