Productinformatie

GERESERVEERD

In Nieuwstaat

Garantietermijn: 6 maanden

Geschikt voor personen met een lichaamslengte tussen 1.60 m. en 1.75 m.

De levering is kosteloos en binnen 4 werkdagen!

Thans: 1.595,00 euro

————————————————-

Helaas heeft de vorige eigenaar slechts korte tijd van diens stoel kunnen genieten.

Onderhavige fauteuil betreft een Prominent Lugano medium en verkeert in een Nieuwstaat!

 

Wij bieden derhalve een Garantie van 6 maanden.
De maat Medium is uitermate geschikt voor de gebruiker met een lichaamslengte tussen 1.60 en 1.75 m.

De stoel heeft een elektrisch verstelbare rug, een elektrische kuitsteun, een sta op functie en een slaap(lig)stand.
De fauteuil heeft, in tegenstelling tot eenvoudiger modellen, maar liefst 3 sterke, onafhankelijk werkende elektromotoren!
In de rugleuning is een zgn. lendensteun verwerkt, deze kunt u eenvoudig oppompen/ontluchten naar gelang uw preferenties.
De stoel is uitgevoerd in een zeer sjieke hoogwaardige blauw kleurige, Runderlederen bekleding. Daarbij is de fauteuil door het stevige leer bij, knoeien eenvoudig met een vochtig doekje te reinigen. Het leer is daarnaast optimaal voorbehandeld, zodat het een vuil- en vochtafstotende werking heeft.
De stoel is eenvoudig verrijdbaar door het wielensysteem. Wanneer de stoel echter in de Sta-op-stand wordt gebracht, blokkeren de wieltjes uit veiligheid.
Gelet op de vormgeving en kleur past de stoel moeiteloos in een hedendaagse inrichting doch ook in een traditionelere inrichting.

 

De stoel is ideaal voor mensen die moeite hebben met het opstaan en gaan zitten. Omdat het ontwerp is gebaseerd op recente ergonomische en fysiotherapeutische inzichten, bent u verzekerd van een comfortabele zithouding met een minimale belasting voor de spieren en gewrichten.
De fauteuil behoort tot het topsegment, is vervaardigd uit een hoogwaardige meubelstof en heeft een uitstekend motoriek.

De fauteuil wordt u thans aangeboden voor een prijs van 1595 euro.

Informatie aanvraagSending