Productinformatie

In Nieuwstaat

Garantietermijn: 6 maanden

Geschikt voor personen met een lichaamslengte tussen 1.55 m. en 1.85 m.

De levering is kosteloos en binnen 4 werkdagen!

Nieuwprijs: 3.690,00 euro

Thans: 1.750,00 euro

————————————————-

Onderhavige stoel is van het gerenommeerde merk FITFORM!

De fauteuil verkeert in Absolute Nieuwstaat en heeft een garantie van 6 maanden!

De stoel is uitermate geschikt voor een persoon met een lichaamslengte tussen 1.55 meter en 1.85 meter.

Wij hebben deze fauteuil beschikbaar in een zitbreedte van 51 cm geschikt voor een persoon met een normaal/gemiddeld postuur.

De fauteuil is overigens compleet op uw lichaam in te stellen, denk aan: zitdiepte/zithoogte/ lengte voetsteun. hoogte armsteunen e.d.

De stoel heeft een elektrisch verstelbare rug, verstelbare kuitsteun, een sta op functie en een slaap(lig)stand.

Daarnaast vormt de kantelverstelling een uitermate fijne functie. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in een beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft uw lichaam in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd, doordat de benen hoger komen te liggen dan de positie van het hart.

Ter hoogte van de nek bevindt zich een verborgen scharnier voor een optimale nekondersteuning.

In de rugleuning is een zgn. lendensteun verwerkt, deze kunt u eenvoudig oppompen/ontluchten naar gelang uw preferenties.

De fauteuil heeft derhalve, in tegenstelling tot eenvoudiger modellen, maar liefst 3 sterke, onafhankelijk werkende elektromotoren!

o.a. De zithoogte (van 40 tot 60 cm), zitdiepte, de lengte van de kuitsteun, hoogte armleuningen en de dikte van de lendensteun worden op uw maat afgesteld.

De stoel is uitgevoerd in een solide donkerblauw ProFit- lederen bekleding. ProFit leder is een zeer hoogwaardig vervaardigd Rundleder, veelvuldig gebruikt in de auto-industrie.

Het verenigt de positieve eigenschappen van verschillende typen rundleer:De hoge slijtvastheid van ongerekt rundleer
De zachte aangename touch van (dun) kalfsleder.
De ademende werking van rondleer. Terwijl negatieve eigenschappen van rundleer juist worden vermeden: insectenbeten/schaafplekken/ variërende huiddikte/ Craquelé etc.

ProFit Leder wordt door onze clienten alsmede binnen de branche zeer goed ontvangen!
Daarbij is de fauteuil, door het stevige leder, bij knoeien eenvoudig met een vochtig doekje te reinigen. Het leer is daarnaast optimaal voorbehandeld met zgn Scotch, zodat het een vuil- en vochtafstotende werking heeft. Gelet op de vormgeving en kleur past de stoel moeiteloos in een hedendaagse inrichting doch ook in een traditionelere inrichting.

De stoel is ideaal voor mensen die moeite hebben met het opstaan en gaan zitten. Omdat het ontwerp is gebaseerd op recente ergonomische en fysiotherapeutische inzichten, bent u verzekerd van een comfortabele zithouding met een minimale belasting voor de spieren en gewrichten.

Omdat de fauteuil uit het topsegment komt, was de aanschafprijs echter erg hoog: 3.690 euro!

De fauteuil wordt u thans aangeboden voor een prijs van 1.750 euro.

Nederlandse Casino's Online

Informatie aanvraag

Sending