Productinformatie

Zo goed als nieuw

Garantietermijn: 6 maanden

De levering en montage van het bed is kosteloos en binnen 5 werkdagen!

Nieuwprijs: 2.500,00 euro

Thans: 995,00 euro!

———————————–-

Wegens fusie van enkele zorginstellingen, worden thans een aantal professionele Hoog-Laag bedden in particuliere verkoop gebracht:

In tegenstelling tot de op de particuliere markt veelvuldig aanwezige lichtere/goedkopere modellen, zijn onderhavige bedden vervaardigd onder strenge keuringseisen en van A-Klasse (ziekenhuis) kwaliteit.

Onderhavig bed is van het gerenommeerde merk Days!

De huidige marktprijs incl. matras bedraagt thans 2.450 euro.

Uiteraard voldoet het bed eveneens ruimschoots aan de eisen en richtlijnen welke verzorgingshuizen en verpleeghuizen aan hoog-laag bedden stellen! De bedden kunnen met behulp van een eenvoudige bedieningskast moeiteloos worden versteld.

Met de 3 krachtige elektromotoren kunt u derhalve allerlei kanten op: Zo kunt u uw bed op een lagere stand zetten om er makkelijk in en uit te stappen. Brengt u uw bed op een hogere stand, dan maakt dat de verzorging, wanneer u deze behoeft, eenvoudiger. Het bed heeft een elektrisch verstelbare hoofdsteun. Met een druk op de knop plaatst u het hoofdgedeelte rechtop, om te lezen, televisie te kijken of om te eten. Ook de voetsteun kan in de juiste stand gezet worden.

Het hoog-laag bed is voorzien van 4 wielen met aparte rem, waardoor de stabiliteit gegarandeerd blijft. De lattenbodem is geheel onderhoudsvrij! Het Hoog-laag bed is daarnaast snel te monteren en te demonteren.

De voor- en achtersponden en de zijkanten in hout geven het hoog-laag bed een huiselijk cachet. De warme houten ombouw past in zowel een traditionele alsook in een modernere inrichting.

Met de elektronische besturing regelt u probleemloos de: – De Hoogte – De Hoofdsteun – De Knieknik

Op de bedden rust nog een volledige Garantie van 6 maanden!!

Naast het eigenlijke bed, ontvangt u eveneens een A-Klasse decubitus-remmend zorgmatras: Het antidecubitusmatras behoudt langdurig haar veerkracht en is mede hierdoor geschikt voor gebruikers met een risico op het ontwikkelen van Decubitus. Het matras heeft een hoge kwaliteit foam. en versterkte zijkanten. Het matras biedt daarbij de optimale balans: Een effectieve drukvermindering in combinatie met een ongekend hoog niveau van comfort! De ondersteunde zones variëren, afhankelijk van de anatomische verdeling van het lichaam. De druk wordt op deze manier zo gelijk mogelijk verdeeld. Deze eigenschap maakt het matras eveneens uitermate geschikt om drukpijnen bij uitstekende lichaamsdelen tegen te gaan.

De Papegaai hetwelk op de foto wordt afgebeeld, zit uiteraard bij de prijs inbegrepen!

Omdat het bed uit het hoogste segment komt, was de aanschafprijs echter erg hoog: 2.500 euro incl. matras en toebehoren!

De huidige prijs is echter sterk gereduceerd, thans 995 Euro incl. bezorging en installatie bij u thuis!

Bezorging kan binnen 5 werkdagen geschieden! De volledige montage en bezorging is geheel kosteloos!

Informatie aanvraag

Sending