Productinformatie

In goede staat

Garantietermijn: 6 maanden

Geschikt voor personen met een lichaamslengte tussen 1.55 m. en 1.85+ m.

Zitbreedte van 51 cm. en 57 cm. beschikbaar!

 

 

De levering is kosteloos en binnen 4 werkdagen!

Nieuwprijs: 2.590,00 euro

 

Thans:

995,- euro voor de 51 cm. brede fauteuil. 

1295,- euro voor de 57 cm. brede fauteuil. 

————————————————-

Onderhavige stoel is van het gerenommeerde merk FITFORM!

De fauteuil verkeert in goede staat en werd slechts kort verhuurd, de fauteuil heeft dan ook een garantie van 6 maanden!

De stoel is uitermate geschikt voor de gebruiker met een lichaamslengte tussen 1.55 meter en 1.85+ meter.

 

Wij hebben deze fauteuil op dit moment in drie zitbreedten op voorraad.

De 51 cm. brede fauteuil is geschikt voor een gemiddeld postuur.

De 57 cm. brede fauteuil is geschikt voor een forser postuur.

 

De fauteuil is overigens compleet op uw lichaam in te stellen, denk aan: zitdiepte/ zithoogte/lengte voetsteun. hoogte armsteunen e.d. De stoel heeft een elektrisch verstelbare rug, verstelbare kuitsteun, een sta op functie en een slaap(lig)stand.

Daarnaast vormt de kantelverstelling een uitermate fijne functie. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in een beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft uw lichaam in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd, doordat de benen hoger komen te liggen dan de positie van het hart.

Het nekkussen ( niet op de foto’s afgebeeld doch wel bij de prijs inbegrepen) is los en hangt met een contragewicht aan de rugleuning (ter hoogte van de nek bevindt zich een verborgen scharnier voor een optimale nekondersteuning).

In de rugleuning is een zgn. lendensteun verwerkt, deze kunt u eenvoudig oppompen/ontluchten naar gelang uw preferenties. Bovendien in de hoogte van de lendensteun eenvoudig in te stellen. ( plek in de rugleuning waar de bolling zich bevindt)

De fauteuil heeft derhalve, in tegenstelling tot eenvoudiger modellen, maar liefst 3 sterke, onafhankelijk werkende elektromotoren!

o.a. de Zithoogte (van 40 tot 60 cm), zitdiepte, de lengte van de kuitsteun, hoogte armleuningen en de dikte van de lendensteun worden op uw maat afgesteld.

De stoel is uitgevoerd in een solide bekleding. Daarbij is de fauteuil, door de stevige stof, bij knoeien eenvoudig met een vochtig doekje te reinigen. De sterke stof is daarnaast optimaal voorbehandeld met zgn Scotch, zodat het een vuil- en vochtafstotende werking heeft. Gelet op de vormgeving en kleur past de stoel moeiteloos in een hedendaagse inrichting doch ook in een traditionelere inrichting.

De stoel is ideaal voor mensen die moeite hebben met het opstaan en gaan zitten. Omdat het ontwerp is gebaseerd op recente ergonomische en fysiotherapeutische inzichten, bent u verzekerd van een comfortabele zithouding met een minimale belasting voor de spieren en gewrichten.

Het op de foto afgebeelde draaiplateau behoort niet tot deze fauteuil en wordt derhalve niet meegeleverd.

Omdat de fauteuil uit het topsegment komt, was de aanschafprijs echter erg hoog: 2.590,00 euro!

 

De 51 cm. brede fauteuil wordt u thans aangeboden tegen een prijs van 995 euro.

De 57 cm. brede fauteuil wordt u thans aangeboden tegen een prijs van 1295,- euro.

Informatie aanvraagSending